Demotabs doesn't end successfully


#1
[info]
Executing:  | type | id=sometext1 | Now back in tab 1 - test done! | 

and nothing more happens…

then error:
* [error]

No tab with id: 2931.

* [info]

Macro failed (Runtime 249.40s)

here’s the code:

{
  "CreationDate": "2018-10-4",
  "Commands": [
{
  "Command": "open",
  "Target": "https://a9t9.com/kantu/demo/tabs",
  "Value": ""
},
{
  "Command": "click",
  "Target": "link=Open new web page in new browser tab",
  "Value": ""
},
{
  "Command": "selectWindow",
  "Target": "tab=1",
  "Value": ""
},
{
  "Command": "assertTitle",
  "Target": "*1* TAB1",
  "Value": ""
},
{
  "Command": "type",
  "Target": "id=sometext1",
  "Value": "this is tab 1"
},
{
  "Command": "click",
  "Target": "link=Open yet another web page in a new browser tab",
  "Value": ""
},
{
  "Command": "selectWindow",
  "Target": "tab=2",
  "Value": ""
},
{
  "Command": "assertTitle",
  "Target": "*2* TAB2",
  "Value": ""
},
{
  "Command": "type",
  "Target": "id=sometext2",
  "Value": "And this is tab 2!"
},
{
  "Command": "selectWindow",
  "Target": "tab=1",
  "Value": ""
},
{
  "Command": "assertTitle",
  "Target": "*1* TAB1",
  "Value": ""
},
{
  "Command": "type",
  "Target": "id=sometext1",
  "Value": "Now back in tab 1 - test done!"
},
{
  "Command": "comment",
  "Target": "We can also open new tabs",
  "Value": ""
},
{
  "Command": "selectWindow",
  "Target": "tab=open",
  "Value": "https://a9t9.com"
},
{
  "Command": "selectWindow",
  "Target": "tab=open",
  "Value": "https://ocr.space"
},
{
  "Command": "type",
  "Target": "id=imageUrl",
  "Value": "Kantu Tab Test done"
}
  ]
}

#2

It works well in our tests - can you maybe post a screencast of what happens on your machine?


#3

I just ran the script again… this time, no errors. Strange. Maybe a network burp on my side?

thanks for getting back so quickly
Dennis